Eksistentielle dynamiske
protreptiske filosofiske
walk & talk samtaler
– i naturen

Jeg tilbyder samtaler i naturen, dvs. en gåtur (walk&talk) der hvor det passer dig og helst også når det passer dig – hvis jeg kan efterleve det. I bund og grund betyder det, at vi aftaler et sted hvor vi kan mødes, fx. i dit lokalområde – land, by, skov, og så går vi en tur derfra alt efter hvor længe du har behov for. Min erfaring er, at efter ca. 1 time, så har du brug for at tænke/reflektere over det vi har snakket om.

Priser: Normalprisen for en 60 minutters samtale er 650 kr. inkl. moms
(For virksomheder 650 kr. + moms, men kontakt mig gerne for tilbud)

Geografi

Jeg kommer i hele syd og Sønderjylland indtil Esbjerg, Grindsted/Billund og Horsens uden videre beregning. På Fyn kører jeg til og med Middelfart uden beregning. Bor du uden for, eller ønsker du en samtale uden for dette område, vil du blive faktureret 20 kr. pr. kilometer uden for ovenstående område.

KONTAKT MIG NU


Telefon eller SMS

605 700 28

Mail: morten@henricksen.dk

Facebook: https://www.facebook.com/samtalerinuet

Fokus på rygestop

Rygestop kurset består af nedenstående

1. indledende samtale (a 650 kr.)
2. Opfølgningssamtale, intro til mindfulness og meditation (a 650 kr.)
3. Fokus på tanker og mindfulness (a 650 kr.)
4. Samtale (a 650 kr.)
5. Mindfulness, din praksis (a 650 kr.)
6. Samtale (a 650 kr.)
7. Opfølgende samtale (a 650 kr.)
8. Samtale (a 650 kr.)

Alt foregår i det fri, alt efter årstiden finder vi de passende muligheder til de enkelte timer, i mellem hver session får du mulighed for at kontakte mig via sms eller facebook messenger. Vi tilrettelægger selv hvor langt der skal være mellem samtalerne, men jeg anbefaler 1 uge mellem 1, 2, og 3, og mellem 4. 5, 6, 7 kan der være 14 dage i mellem. 7 og 8 kan der være en måned i mellem.

Pris: 3.995,- (du spare 1.205 kr. i forhold til enkelttimer).

Tak for hjælpen

Hvis du skriver en anmeldelse af din oplevelse med din coaching hos mig, kan du få op til 85% på din samtale. Det foregår ved at du, efter aftale skriver en mail til mig med din oplevelse, og sender den og meget gerne et billede af dig, herefter vil jeg ligge din anmeldelse på min hjemmesiden. Du kan få også få 10% hvis du skriver et par linjer om din oplevelse på facebook, og gør mig opmærksom på at du har gjort det til din samtale.

65% for en anmeldelse til hjemmesiden henricksen.dk + 10% hvis det er med billede.
10% for din anmeldelse på facebook (husk at gøre mig opmærksom på at du har anmeldt).
Ialt kan det blive op til 85% på din næste samtale.