Det drejer sig jo ikke om…


Det drejer sig jo ikke om at du skal pladre alle de dybeste hemmeligheder ud til en vildt fremmede, det drejer sig om at få kigget på det der bekymre dig, få kigget ned i den afgrund du ikke har villet bevæge dig ud over… at få snakket om det der ikke føles rart, med en der lytter og kan hjælpe dig med at bringe det væsentlige frem. En der ikke har et parti og kun er her for dig.

 

Jeg er her for dig – Men det er da rigtig, du kan da godt blive ved med at leve med det – du kan da godt bare undertrykke smerten eller udholde det uudholdelige – men hvorfor leve med det, i stedet for at gøre noget ved det… det er jo dit liv – men hvorfor ikke få det løst der føles forkert, det der gør dig bange, det der får maven til at slå knuder, de tanker som myldre rundt i hovedet hele tiden.

 

– det er derfor du kan opsøge mig, det er derfor jeg er her – fordi jeg tror på dig, jeg tror på at vi kan løsne de knuder du har i maven, det tankemylder du går rundt med i hovedet – og fordi jeg tror på dig, har jeg selv et liv med erfaringer, og jeg har uddannet mig til at hjælpe dig, med en eksistentiel dynamisk coaching uddannelse, som har udvidet mine kompetencer i at være der for dig – jeg har lært det at føre en filosofisk, reflekterende, protrepisk*, heterotelos** samtale, eller hvad vi ellers skal kalde det, for det er lige gyldigt – for det er dig der er vigtig, uden dig ville verden være fattigere.

 

Tænker du nu, at “mit problem kan alligevel ikke løses, for det ligger i fortiden – måske i fremtiden, eller nu er det for sent”, så vil jeg gerne udfordre dig og fortælle dig, at du tager fejl. For det første, hvis det er i fortiden, kan vi ændre det, lige så vel som vi kan med det i fremtiden, for det andet, det er aldrig for sent, uanset om du er ser dig selv som ung eller gammel, der er ingen forskel.

 

Jeg håber jeg hører fra dig, så du ikke længere skal leve med dine problemer… tør at springe ud, tør at tage et kig ud over afgrunden, tør at tænke – du tør – og jeg er med dig.

 

Ring til mig på telefon 60570028, eller send en sms – skriv en mail til mig på morten@henricksen.dk

 

Sammen tør vi, sammen gør vi en forskel, sammen træder vi frem – sammen bliver du til dig.

 

*Protreptik : At vende mennesket mod det væsentlige i sit og andres liv 

**Heterotelos : Betegnelse for kapaciteten til at være til stede i samtalen med den andens andethed i samtalen

Skriv et svar