Ensomhed – lad os være sammen


Til trods for sociale medier som facebook, google plus, linkedin, twitter osv. er rekord mange ensomme. Vi lever i en tid hvor der er så mange muligheder for at forbinde med hinanden, men bare ikke på en givende måde hvor vi rent faktisk mødes og snakker med hinanden, ingen har tid eller tør, for hvem er det vi møder når vi møder nye mennesker eller er jeg underlig hvis jeg spørger?

Derfor arrangere jeg nu en lille gåtur for alle der vil være med. Vi går en tur rundt om dammen, er vi flere går vi sammen og får en snak med hinanden, hvis vi har lyst og lære måske hinanden at kende. Jeg er selv tilflytter og vi gerne have flere forbindelser i Haderslev, så lad os hjælpe hinanden.

Så føler du dig ensom eller har du bare brug for en gåtur, så kom ned til Dammen, du skal bare komme som dig, det du er, som du er den dag.

Jeg håber vi ses ved Dammen i Haderslev onsdag den 9. maj kl. 10, jeg vil stå ved bølgerne ved indgangen til Damparken for enden af gågaden, ved kiosken om du vil og vente på dig eller jer. Husk det koster ingenting og så får vi en masse frisk luft.

Jeg håber vi ses.

Samtaler i nuet

Morten Henricksen
Eksistentiel coach

PS. Kan du ikke, føler du dig ikke tryg eller vil eller kan du af en eller anden årsag ikke deltage, men du vil gerne høre mere eller have hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig, se evt. her: kontakt

Skriv et svar