Fra tekniker til humanist

Oprindelig er jeg uddannet i tekniske fag som teknisk designer og IT, jeg har desuden haft en tur gennem hotelbranchen som har været en vigtig del af mit liv, men det gik først op for mig meget senere hvor meget det havde betydet, for en sen vinteraften fandt jeg mig til et eksistentielt møde hvor det gik op for mig at det var på tide at gå ned af en ny sti, en sti der ville lede mig tættere på hvor jeg er nu, en sti jeg i dag er stolt over at turde følge, fordi den har givet indsigt og berigelse ud over det sædvanlige. For mig var det ikke de tekniske fag der berigede min hverdag, det var de mennesker jeg mødte på min vej, der på hver deres måde berigede mit liv med et kik i deres verden, dog indtil da, set fra min verden, og indimellem, kan det være svært at se gennem tågen og se hvordan det reelt ser ud i et andet menneskes verden af ens egne bedømmelser, anskuelser og livserfaringer.

Erfaring er læren om alle ting

Min nye vej til at blive eksistentiel coach, har lært mig at se din verden med dine øjne, i gennen dine beskrivelser at se hvad den indeholder og hvad det betyder at være dig, for det er kun dig der oplever verden som du gør – min erfaring fortæller mig også, at vi som mennesker ikke altid er lige gode ved os selv, vi siger ting til os selv der kun giver mening for os og indimellem siger vi også ting til os selv der ikke giver mening for os selv eller for den sags skyld, giver os det vi ønsker.

#mentalsundhednu #droptankerne #deterok #samtalerinuet

Skriv et svar