Lær at give slip

Jeg havde fået opbygget en masse i mig selv, en masse uskrevne regler om hvordan jeg skulle leve, opføre mig eller være overfor andre og på et eller andet tidspunkt, var det også opstået at andres mening om mig var ufattelig vigtig, noget jeg på ingen måde kunne have noget form for indflydelse på eller for den sags skyld kunne vide, derfor kæmpede jeg en ulige kamp om, om jeg kunne overtale mig selv til om jeg mon var faldet i god jord ved et andet menneske, noget der kostede uanede mængder af energi.
Find modet til at give slip på det du ikke kan ændre
Når vi går rundt med uanede sedimenteringer/fastlåsthed, om hvordan vi skal eller burde være i vores eget liv, bruger vi enorme mængder energi på at opretholde og tilfredsstille os selv i stedet for at give slip, da jeg gav slip på min kamp om andres gunst oplevede jeg noget jeg aldrig havde oplevet før; en enorm livsenergi, det var som om jeg blev omfavnet af selve livet da jeg trådte ud af den kugle jeg havde lukket mig selv inde i – en enorm befrielse uden sidestykke. Går du rundt med meninger om hvordan dit liv skal leves?! Lær at give slip og oplev friheden. #mentalsundhednu #samtalerinuet #droptankerne #givslip #deterok

Skriv et svar