Samtaler i nuet

posted in: coaching, Nuet, Sind | 0

Mit navn er Morten Henricksen, jeg er eksistentiel coach; og hvad vil det så sige? – Det er egentlig så simpelt at det er til at grine over og så omfattende så det er til at gispe over. Som eksistentiel coach hjælper jeg dig med det der er, det der er vigtig for dig som det er lige nu, ikke som det var da det opstod, men som det er lige nu – jeg kalder det; samtaler i nuet. I vores samtaler og dine beskrivelser finder vi sammen stien, den sti du kan vælge at bevæge dig ned af i din refleksion til at få løst det som fylder for dig, at få opløst det som nager i maven, som du ikke kan få kontakt med eller har svært ved – det mål du gerne vil nå eller den eksamen du gerne vil bestå. Som Albert Camus skrev:

Gå ikke foran mig …
Jeg følger måske ikke Gå ikke bag mig …
Jeg leder måske ikke Gå ved siden af mig … bare vær min ven.

Jeg vil snakke med dig, lytte til dig og være sammen med dig i det der er, støtte dig og hjælpe dig, være den kritiske stemme som ingen andre kan give dig; kald det coaching, terapi eller uddannelse, det er dit liv og i livet er der kun de grænser du selv sætter, det er dit valg.

#komud #deterok #droptankerne #mentalsunhednu #mentalsundhed #samtalerinuet

Skriv et svar